Daily English Quiz – Tag Questions @ 4th Jan 2019

DIRECTIONS : Select the correct Question Tags.

11. Suriya has received a letter.
A. does she?
B. doesn’t she?
C. has she?
D. hasn’t she?

Answer:D
12. Sathyadasan can play on violin.
A. does he?
B. can’t he?
C. could he?
D. can he?
Answer:B

13. Every one is liable to make mistake?
A. is he?
B. do they?
C. are they?
D. aren’t they?

Answer:D

14. Every one can do it.
A. cant he?
B. wont he?
C. can he?
D. can’t they?

Answer:D

15. I never drink coke.
A. did I?
B. will I?
C. do I?
D. don’t I?

Answer:C

16. We have plenty of time.
A. do we?
B. hasn’t we?
C. have we?
D. haven’t we?

Answer:D

17. The house is compartable.
A. was it?
B. is it?
C. isn’t it?
D. does it?

Answer:B
18. Everyone knows our Prime Minister?
A. do they?
B. doesn?t he?
C. don?t he?
D. doesn?t they?
Answer:C

19. We had not much money.
A. had we?
B. do we?
C. hadn’t we?
D. don’t we?

Answer:A

20. I am rich.
A. amn’t I?
B. aren’t I?
C. am I?
D. do I?

Answer:B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *