Daily English Quiz – Tag Questions @ 2nd-3rd Jan 2019

DIRECTIONS : Select the correct Question Tags.

1. It is very hot today?
A. isn’t it?
B. wasn’t?
C. was it?
D. is it?

Answer:A
2. Suganya will not come today?
A. shall she?
B. will she?
C. won’t she?
D. none of these
Answer:B

3. Indian team has beaten the Australian team.
A. does it?
B. hasn’t it?
C. has it?
D. is it?

Answer:B

4. None of the food was wasted.
A. wasn’t it?
B. isn’t it?
C. was it?
D. is it?

Answer:C

5. Boys rarely attend the class.
A. do they?
B. don’t they?
C. doesn’t he?
D. didn’t they?

Answer:A

6. Let us play.
A. can we?
B. do we?
C. shall we?
D. shalln?t we?

Answer:C

7. Let us attend the party.
A. shall not we?
B. shall we
C. shan’t we?
D. none of these

Answer:B
8. Arunkumar can play on violin?
A. does he?
B. could he?
C. can he?
D. can’t he?
Answer:D

9. Radhika sang well.
A. can she?
B. does she?
C. didn’t she?
D. is she?

Answer:C

10. I am honest.
A. didn’t I?
B. am I?
C. am not I?
D. aren’t I?

Answer:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *