Daily English Quiz – Common Errors @ 31st Dec 2018

(1) When the Principal entered the class, a student………. on the blackboard.

(a) Wrote

(b) was writing

(c) writes

(d) is writing

Ans .  B

(2) She………TV when her husband came.

(a) watch

(b) was watching

(c) is watching

(d) watched

Ans .  B

(3) He always………to prove that the earth revolves round the sun.

(a) tried

(b) tries

(c) was trying

(d) is trying

Ans .  A

(4) He saw me by chance and……….the car.

(a) stop

(b) stopped

(c) stops

(d) was stopping

Ans .  B

(5) How many pegs of wine……yesterday?

(a) you have drank

(b) were you drinking

(c) did you drink

(d) do you drink

Ans .  C

(6) I was watching TV when she…….in.

(a) comes

(b) came

(c) come

(d) was coming

Ans .  B

(7) She cut her finger while she……..vegetables.

(a) cutting

(b) was cutting

(c) cut

(d) had cut

Ans .  A

(8) She still remembers the day when she first……..to church.

(a) went

(b) was going

(c) gone

(d) going

Ans .  A

(9) The train had left before I…….the station.

(a) reach

(b) was reaching

(c) reached

(d) reaches

Ans .  C

(10) Had you worked hard, you……passed?

(a) would

(b) will

(c) would have

(d) will have

Ans .  C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *